مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر گفت: شهرستان بردسیر یکی از قطبهای تولید سیب زمینی استان کرمان است.
وی گفت: این محصول در دو مرحله کاشت وبرداشت میشود، سطح زیرکشت مرحله اول این محصول ۱۱۰۰ هکتار است که بطور متوسط عملکردی برابر ۴۰ تن در هکتار داشته است.
وی افزود: برداشت این محصول از اوایل تیرماه آغاز وتا اواسط مردادماه ادامه دارد.
حیدرآبادی تصریح کرد: همزمان با برداشت محصول کشت اول کاشت مرحله دوم نیز آغاز شده است.
حیدرآبادی عنوان کرد: متاسفانه به علت قطعی برق موتور پمپها سطح زیرکشت نسبت به سال زراعی گذشته کاهش یافته است.
وی اظهار داشت: سیب زمینی این منطقه در ارقام آگریا، سانته، جلی، کلمبا، پانامرا، ساگیتا، وچلنجر، با کیفیت بسیار مطلوب به بسیاری از استانهای کشور وکشورهای همسایه خلیج فارس عرضه میشود.